Boek een afspraak kuLeuven
Gelieve 2 of meer karakters in te geven.

nieuws & hoogtepunten

Dag van de Wetenschap @ Bakala Academy
23 nov

Dag van de Wetenschap @ Bakala Academy

De vijfde Dag van de Wetenschap zit erop! 87 verschillende locaties in Vlaanderen openden hun deuren om wetenschap, technologie en innovatie in de schijnwerpers te zetten. En ook Bakala Academy deed mee. We mochten gisteren maar liefst 250 nieuwsgierige bezoekers verwelkomen!

 

Bakala Academy zette letterlijk zijn deuren open en liet zo de bezoekers binnenin een kijkje nemen. De rondleiding startte in onze inspanningsruimte en zette zich verder via het hoogtecentrum om zo te eindigen in het labo waar de fietspositioneringen plaatsvinden. Telkens gaf één van onze collega’s ter plaatse een korte presentatie.

 

De reacties achteraf liegen er niet om. Bezoekster Jeanine Boesmans was onder de indruk: “Ik sta versteld van het jonge en dynamische team, één voor één medewerkers met kennis van zaken.” Ook Julie Jacobs had een mooi compliment over voor Bakala Academy: “Ik vind dat jullie die technische materie heel duidelijk in mensentaal hebben kunnen aanbrengen, zodat het voor een leek als mezelf ook onmiddellijk duidelijk wordt wat jullie hier nu precies doen”.

 

We kunnen van een geslaagde dag spreken. Op naar een minstens even goede editie in 2016!

 

 

 

← Terug naar overzicht