Boek een afspraak kuLeuven
Gelieve 2 of meer karakters in te geven.

nieuws & hoogtepunten

Meer over het bezoek van wereldkampioen Kwiatkowski
17 okt

Meer over het bezoek van wereldkampioen Kwiatkowski

Meer over het bezoek van Kwiatkwoski

 

Zoals je reeds kon zien op onze social media en op onze website, was er woensdag hoog bezoek op de Bakala Academy. Niemand minder dan wereldkampioen Michal Kwiatkowski keerde terug naar de plaats waar voor hem alles in een stroomversnelling terecht kwam.

Eén van de OPQS coaches, Koen Pelgrim, was in 2008 als medewerker van de Bakala Academy bij de eerste test van Kwiatkowski. Sindsdien is hij dagelijks betrokken bij de trainingen van de huidige wereldkampioen.

Samen met Koen (en Wilfried Peeters en Patrick Lefevre) kwam de wereldkampioen nog eens langs. Voor het eerst sinds zijn regenboogtrui.

En omdat een wereldkampioen niet elke dag langskomt hadden we de media hiervoor uitgenodigd. Een klein overzicht van de media verschijningen vind je hieronder.

 

 

 

 

 

 

OPQS website

Het wielerteam van Kwia - Omega Pharma Quickstep – maakte een mooi verslag van dit bezoek. En deze mooie quote van Kwiatkowski willen we je niet onthouden: “Alles wat ik hier heb, is ook voor andere atleten – zowel professioneel als recreatief – mogelijk. De Bakala Academy helpt ons met hun kennis en ervaring. Wij kunnen die overbrengen naar prestaties op de fiets. Het is nog mooier dat de Bakala Academy dit ook doet voor de mensen die hun eigen doelen nastreven.”

http://www.omegapharma-quickstep.com/nl/news/show/kwiatkowski-bezoekt-de-bakala-academy/1991

 

Sporza

Bekijk hier het video-verslag van Sporza en let zeker op het moment waar Kwiatkowski samen met Wilfried Peeters een amateur wielrenner die net zijn testen aflegt nog wat tips geeft.

 

                     

 

Tot in Polen!

Zelfs in Polen ging het bezoek van Kwiatkwoski aan Bakala niet onopgemerkt voorbij.

 

 

 

Andere links

http://www.bikeworldnews.com/2014/10/15/today-pro-cycling-news-october-15-2014/

http://www.newsciclismo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=35843:news-from-the-world&catid=54:news-from-the-world&Itemid=77

← Terug naar overzicht