Boek een afspraak kuLeuven
Gelieve 2 of meer karakters in te geven.

nieuws & hoogtepunten

Doe de test: bikefit - juiste framemaat
11 okt

Doe de test: bikefit - juiste framemaat

Iets te groot, iets te klein, de impact op je lichaam en dus je fietscomfort en prestaties, is vaak negatief. Doe daarom de test!


Linde maakte bij ons een afspraak voor de Pro Bikefit dienst ‘Juiste Framemaat’. Lindes oude fiets was te groot, waardoor ze haar armen te ver moest strekken. Binnenkort wil ze terug starten met triatlon en daarom is ze op zoek naar de goede houding op de fiets, om zo terug meer te kunnen fietsen en haar comfort, en dus ook prestaties, te verbeteren.

 

Zo werkt het

 

We starten met een uitgebreide screening van je lichaam. Hierin wordt nagegaan hoe je lichaam beweegt. Iedereen is anders, dus iedereen beweegt ook anders. Met deze info wordt je ideale fietspositie bepaald op onze verstelbare fiets, door middel van een zadeldrukmeting, de analyse van je fietsbeweging en de afstelling van je schoenplaatjes. Aan de hand van deze fietsafstelling wordt uiteindelijk berekend welke framemaat ideaal zou zijn voor de fiets die je wenst aan te kopen.

 

Ben je, net zoals Linde, van plan om binnenkort een nieuwe fiets aan te kopen, maar ken je de ideale afmetingen niet? Dan kunnen wij je helpen! Contacteer ons vrijblijvend via booking@bakala-academy.com en we helpen je graag verder!

 

 

 

 

← Terug naar overzicht