Boek een afspraak kuLeuven
Gelieve 2 of meer karakters in te geven.

nieuws & hoogtepunten

Sporza Fietsvakantie: bereid je voor bij Bakala Academy!
6 apr

Sporza Fietsvakantie: bereid je voor bij Bakala Academy!

Net als vorig jaar zijn we weer enthousiaste partner van de Sporza Fietsvakantie en bieden we de deelnemers de kans om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun sportieve uitdagingen. Professionele begeleiding tijdens je voorbereiding zal je toelaten om optimaal te presteren en dus genieten van je fietsvakantie. 

 

Wij kunnen je dus helpen! Aan de hand van een inspanningstest bepalen we op basis van je resultaten een individueel trainingsprogramma van 12 weken. Zo geef je optimaal invulling aan je trainingen en werk je gerichter, in functie van jouw individueel prestatieprofiel en doelen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie, of boek nu je inspanningstest via booking@bakala-academy.com. Deelnemers van de Sporza Fietsvakantie krijgen er gratis een lichaamssamenstelling (DXA-scan) t.w.v. 50 euro bij. Vermeld ‘SPORZA16’ in je onderwerp. 

 

Bovendien bieden we Sporza fietsvakantiegangers 10% korting op ons volledig aanbod binnen de tak ‘wielrennen'. Zo is een fietspositionering bijvoorbeeld geen overbodige luxe als je zoveel tijd op het zadel doorbrengt… 

 

Je kan je ook nog steeds inschrijven voor de Sporza Fietsvakantie!

← Terug naar overzicht