Boek een afspraak kuLeuven
Gelieve 2 of meer karakters in te geven.

nieuws & hoogtepunten

Ook hij test bij Bakala Academy: Davy De Vlieger, General Manager Omega Pharma Belgium en CEO van Etixx NV
10 nov

Ook hij test bij Bakala Academy: Davy De Vlieger, General Manager Omega Pharma Belgium en CEO van Etixx NV

De renners van Etixx - Quick-Step komen al sinds het ontstaan langs bij Bakala Academy voor hun fysieke testen en begeleiding, maar ook de entourage rond het team heeft eigen sportieve ambities! Gisteren kwam Davy De Vlieger, General Manager Omega Pharma Belgium en CEO van Etixx NV, langs voor een inspanningstest op de fiets. 

 

Het was trouwens niet zijn eerste bezoek… “Vorig jaar kwam ik al langs voor een lichaamssamenstelling. Ik werk ook met een individueel coaching programma. Zo weet ik dat de -vaak beperkte- tijd die ik heb om te trainen 100% goed wordt ingevuld. De resultaten zijn, naar mijn gevoel, fenomenaal” vertelt hij enthousiast. “Ik ben structureel 5kg kwijt geraakt en zit aan 13% lichaamsvet. Voor mijn profiel, met een veeleisende job, is dat ideaal.” 

 

Davy De Vlieger is een ambitieus man en dat reflecteert dus niet enkel in zijn professionele carrière. Hij stelt zichzelf ook sportieve doelen voorop en haalt daar vooral plezier en voldoening uit. “Samen met een aantal vrienden leggen we onszelf elk jaar een doel op voor de  maand juni. In 2014 was dat de Cannibale Mont Ventoux; dit jaar deden we de Passo Dello Stelvio en in 2016 gaan we voor Les 3 Ballons, een uitdaging van 205km met een kleine 4500hm.”

 

Mooie en spannende vooruitzichten dus, voor deze sportieve topman van Etixx ! 

Veel succes! 

← Terug naar overzicht