Boek een afspraak kuLeuven
Gelieve 2 of meer karakters in te geven.

nieuws & hoogtepunten

Zuiddag 2015 - Working For Change bij Bakala Academy !
22 okt

Zuiddag 2015 - Working For Change bij Bakala Academy !

Dit jaar werd op 22 oktober de 10de editie van ‘Zuiddag’ georganiseerd, een initiatief voor en door jongeren. Meer dan twaalfduizend Vlaamse en Brusselse studenten tussen 15 en 20 jaar gaan die dag niet naar school, maar duiken het werkleven in! Hun loon staan ze af aan de organisatie Zuiddag, die daarmee elk jaar een project in het zuiden ondersteunt. Dit jaar gaat de opbrengst naar de stichting Vredeseilanden, die inzet op ‘Nicaraguaanse jongeren aan zet in de cacaosector’. 

 

Ook Bakala Academy kreeg vandaag een enthousiaste student op bezoek. Loïc Segaert is student Wetenschappen-Wiskunde aan het Prizma Campus College te Izegem en draaide een dag mee in ons team. Wij waren alvast zeer tevreden over onze tijdelijke werkkracht ! Loïc heeft vandaag meegeholpen bij de afname van een DXA-scan en een inspanningstest bij een loper. Hij maakte nadien ook het verslag van de afgelegde testen. Samen met onze training-expert heeft hij ook een trainingsschema helpen opstellen.

 

"Ik koos voor Bakala Academy omdat ik enorm geïnteresseerd ben in sport en omdat ik er, na mijn middelbare studies, verder in wil gaan studeren. Ik ben hier in augustus zelf een inspanningstest op de fiets komen afleggen. Bakala Academy is voor mij de grootste in zijn soort in België. Bedankt voor deze toffe en interessante ervaring!"

 

 

 

 

 

 

 

 

← Terug naar overzicht