over ons

Mr. Zdenek bakala - founder

Zdenek Bakala

founder

Mr. Zdenek Bakala

Mr. Zdenek Bakala is een in Tsjechië geboren zakenman, een investeerder en een filantroop. Hij is actief in verscheidene domeinen in verschillende Europese landen. Zijn carrière begon nadat hij een Master of Business Administration (MBA) diploma behaalde aan de Tuck School of Business Administration aan het Dartmouth College. Je kan zijn volledige biografie hier lezen. 

 

Hij ontwikkelde een ware passie voor de wielersport. "Ik geniet van het fietsen. Ondertussen ben ik al verschillende keren naar wielerwedstrijden geweest en ik vond de sfeer steeds bijzonder positief geladen", aldus de heer Bakala. "Toen ik een kleine jongen was, keek ik naar Eddy Merckx die alle races won terwijl hij tegelijkertijd alle records brak, en dat vond ik zo inspirerend. De Bakala Athletic Performance Facility helpt sporters op alle gebieden."  


We ontwikkelen programma's die het meest geschikt zijn voor het welzijn van alle sporters. De atleten krijgen het beste advies dat beschikbaar is in de sport. We zullen ook een strategische visie ontwikkelen om dit toe te passen in een internationale ruimte. Dit zal de atleten ten goede komen op verscheidene manieren.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.